Aquest cap de setmana seguirà l’activitat del Consell Esportiu de l’Hospitalet, amb la segona trobada d’escoles de bàsquet com a esdeveniment més destacat.

El Poliesportiu Municipal del Gornal serà l’escenari d’aquesta segona jornada, adreçada a nens i nenes del 2012 i 2013. El format serà similar al d’anteriors trobades, amb partits de 5 contra 5 a tota la pista, canvis lliures i tempos corregut.

Les trobades d’escoles de bàsquet és una iniciativa que enguany compleix set temporades i que, des del principi, va tenir una gran acollida per part de les entitats i centres escolars, ja que permetia que els més petits i petites tinguessin un petit contacte amb un format similar a la competició. Per aquesta temporada estan previstes cinc trobades més, amb l’última a disputar-se durant el mes de maig.

Més enllà de la segona trobada d’escoles de bàsquet, els esports d’equip tindran una nova jornada, l’última de l’any 2019. La majoria de competicions es reprendran el cap de setmana del dissabte 11 de gener.