Des que va començar el curs escolar i la temporada esportiva, les restriccions a l’activitat física han estat constants. A més, la incertesa i els canvis de criteri no han deixat peu a una mínima planificació esportiva i educativa.

En tot aquest procés, només hi ha hagut una petita via d’escapament, un únic model esportiu que s’ha practicat sense variacions des del passat mes de setembre. Es tracta de les activitats extraescolars que respecten el grup lectiu, una forma absolutament segura de practicar activitat física que parteix de la bombolla de contacte que infants i joves tenen a les aules.

Som conscients que, a vegades, és complicat poder trobar a un mínim d’alumnes de la mateixa classe amb interès comú per una activitat física concreta. Per això, per a totes AMPA que ho desitgin, oferim l’extraescolar “Poliesportiu estable”, una activitat que experimentarà amb diversos esports i jocs, intentant captar l’interès de suficients alumnes d’un mateix grup lectiu per poder fer esport de forma segura.

Des del Consell Esportiu de l’Hospitalet seguirem organitzant també activitats extraescolars convencionals, centrades en disciplines més concretes. No obstant això, volem ampliar la nostra oferta per tal d’aconseguir arribar a més gent i complir el nostre principal objectiu com a entitat: que cap infant de la ciutat es quedi sense fer esport.

Aquest fet no varia la nostra petició de tornar a certa normalitat esportiva. Des del principi hem intentat ser comprensius amb la situació sanitària però també entenem que cal fer un pas més en la lluita contra la pandèmia i un bon estat de salut resulta imprescindible per fer-ho. Aquesta “normalitat” passa, principalment, per reduir certes restriccions cap a l’esport de base que resulten poc comprensibles des del punt de vista de moltes entitats esportives com la nostra.

Tots els interessats en les activitats extraescolars “Poliesportiu estable” poden posar-se en contacte amb nosaltres a través del responsable de Promoció Esportiva, Mariano García, al telèfon 673 33 90 21 o al mail marianogarcia@cehospitalet.org.