Més d’un any després, tornen els Jocs Escolars de l’Hospitalet. Ho faran aquest cap de setmana, amb l’inici de les competicions d’esports d’equip i amb la participació de més de 150 equips de la ciutat i altres municipis propers.

En concret, conjunts de quatre esports seran els primers a estrenar-se. Seran els equips de bàsquet, futbol 7, futbol sala i voleibol. Per a aquesta última disciplina, hem pogut comptar amb el suport del Consell Esportiu del Baix Llobregat, que acollirà els equips alevins de voleibol de l’Hospitalet.

Els esports individuals, per la seva banda, hauran d’esperar un mica més. Es tracta de competicions amb una logística més complexa, amb molts participants a la vegada i, normalment, acollin a esportistes de diferents comarques.

Des del Consell Esportiu de l’Hospitalet celebrem aquesta represa de la competició. Ha estat un any molt complicat, amb la pandèmia de la Covid com un autèntic mal de cap que ens ha impedit centrar-nos en allò que més ens agrada, l’esport escolar. Esperem i desitgem que aquesta tornada sigui definitiva.