El Consell Esportiu de l’Hospitalet organitza, tots els anys, casals d’estiu adreçats a infants d’educació Infantil i Primària, amb l’objectiu de formar a nens i nenes de la ciutat d’una forma lúdica i responsable. Per a aquest estiu estan previstos sis casals a les escoles Busquets i Punset, Josep Janés, La Carpa, La Marina, Pau Casals i Sant Josep – El Pi.

El context actual, amb l’estat d’alarma i el confinament obligatori per a bona part de la població, fa que aquest any sigui més important que mai poder oferir activitats per als infants de la ciutat. Malgrat aquesta voluntat, a ningú se li escapa que la viabilitat o no de celebrar els casals dependrà de la situació sanitària del país quan s’arribi al mes de juny.

En aquest sentit, el Consell Esportiu de l’Hospitalet estarà en contacte directe amb les autoritats competents, tant locals com autonòmiques, per poder oferir el millor casal possible segons la situació. Cal assenyalar que les activitats només es duran a terme si existeix la seguretat de poder celebrar-les sense cap risc.

Si les condicions ho permeten, els sis casals d’estiu tindran lloc a partir del 22 de juny i s’allargaran fins al 31 de juliol. Sis setmanes en les quals esperem poder col·laborar de forma directa amb la formació dels infants de la ciutat amb una temàtica principal: Cuidem el planeta junts.

La web i les diferents xarxes socials dels casals d’estiu i del propi Consell Esportiu de l’Hospitalet informaran periòdicament de totes les novetats per a aquest estiu.