Els quatre casals d’estiu del Consell Esportiu de l’Hospitalet inicien avui dilluns la segona setmana, després d’uns primers cinc dies plens de diversió i activitats. Més de 200 nens i nenes de la ciutat gaudiran del lleure i de l’esport en aquesta segona setmana.

Els quatre casals són el del Busquets i Punset, en col·laboració amb l’Ausiàs March; el de l’escola La Carpa; el del col·legi La Marina; i el que es fa conjuntament entre les escoles Sant Josep – El Pi i Josep Janés. En tots ells, els monitors i monitores estan esforçant-se al màxim per oferir activitats divertides i variades sense deixar de banda les necessàries mesures d’higiene i seguretat.

Així, a més de l’entrada escalonada al Casal, els infants fan servir les mascaretes en totes aquelles activitats en les quals no es pot garantir la distància mínima de seguretat i que no tenen un alt component físic. D’altra banda, la desinfecció i higiene dels espais és una constant, així com el rentat de mans per part d’infants i monitors i monitores.

Les excursions, novament, seran a espais naturals i a l’aire lliure. En concret, aquesta setmana els nens i nenes visitaran llocs com la platja del Prat de Llobregat, Montjuïc, el Parc de Collserola i el Parc Natural del Garraf.