Prevenció del coronavirus SARS-CoV-2

Davant la nova pròrroga anunciada pel Govern d’Espanya, que allarga l’estat d’alarma i el confinament fins al pròxim 26 d’abril, el Consell Esportiu de l’Hospitalet manté l’aturada de totes les seves activitats esportives, extraescolars i formatives fins a, com a mínim, aquesta data. Això suposa la suspensió temporal dels diferents esdeveniments previstos per aquest període de temps.

És evident que les successives pròrrogues compliquen cada cop més la represa de les competicions i altres activitats organitzades pel Consell Esportiu de l’Hospitalet. En aquest sentit, volem reiterar el missatge que hem transmès en anteriors comunicats, assegurant-vos que estudiarem tots els casos i que intentarem donar la millor sortida possible a cadascuna de les competicions i activitats.

Volem tornar a acomiadar-nos amb un missatge d’afecte cap a totes les persones que formen part de l’esport de l’Hospitalet. I com no, amb un agraïment a tots els treballadors i treballadores de serveis essencials que estan fent una tasca imprescindible per tal que aquesta situació passi el més ràpid possible.