Davant les informacions aparegudes a diversos mitjans de comunicació de diferents àmbits, el Consell Esportiu de l’Hospitalet vol confirmar que aquest matí les nostres oficines han estat escorcollades per part de la Policia Nacional. Com no podia ser d’una altra forma, la intenció de l’entitat i la de tots els seus treballadors és la de col·laborar activament amb la justícia i oferir tot allò que ens demanin.

Sol·licitem, això sí, poder seguir treballant en tots els projectes en marxa, principalment en aquells que tenen una incidència social a la ciutat. En un estiu especialment complicat, el Consell Esportiu de l’Hospitalet és de les poques entitats que ha decidit celebrar casals d’estiu i demanem que la investigació no afecti a les més de 300 famílies que ja han realitzat la preinscripció.

De la mateixa forma, existeixen altres projectes socials i esportius que, entenem, generen un benefici humà inqüestionable per a la ciutat i la seva població. En aquest sentit, creiem que res pot aturar una feina que ha estat i és indispensable per als nens i nenes de l’Hospitalet.

Demanem, també, màxim respecte per a totes les persones que han treballat i treballen actualment al Consell Esportiu de l’Hospitalet. Som els primers interessats en aclarir aquest assumpte i, tornem a insistir, col·laborarem de forma activa perquè així sigui.

Consell Esportiu de l’Hospitalet
10 de juny de 2020