La Generalitat de Catalunya, a través de Protecció Civil, ha anunciat la pròrroga de la suspensió d’activitats esportives fins al pròxim 23 de novembre. Aquesta nova data obliga al Consell Esportiu de l’Hospitalet a ajornar l’inici de competició.

Com hem reiterat en múltiples ocasions, per al Consell Esportiu de l’Hospitalet és absolutament imprescindible tenir la màxima seguretat sanitària per tal d’iniciar competicions. En aquest sentit, estarem pendents de les instruccions i recomanacions de l’Administració Pública.

No obstant això, també entenem l’esport com una eina vital per mantenir el benestar emocional i físic de les persones. I creiem que, ben entesa, la competició és un element important per al desenvolupament d’infants i joves. Els esdeveniments i jornades dels diferents Consells Esportius, coordinats per la UCEC, tenen una mobilitat mínima i molts dels practicants són, a més, companys d’escola i comparteixen grup estable lectiu. Aquests fets, creiem, no estan sent valorats a l’hora de decidir sobre l’ajornament de l’esport escolar.

Un cop se superi aquest nou període de deu dies, tornarem a analitzar la viabilitat d’iniciar la competició escolar, sempre amb la voluntat d’escoltar i valorar les normatives i recomanacions d’estaments superiors. Com hem dit en altres ocasions, lamentem la incertesa i canvis d’escenari de la temporada 2020/2021.