Segons l’anunci emès avui pel PROCICAT, totes les competicions d’àmbit català, federades, escolars o privades, han d’aturar la seva activitat durant els pròxims 15 dies. Aquesta mesura es pren conjuntament amb accions a altres sectors, amb l’objectiu de reduir la mobilitat i la transmissió de la Covid19 entre la població catalana.

El tret de sortida dels Jocs Escolars de l’Hospitalet està previst pel pròxim 31 d’octubre, data en la qual s’iniciarà la competició de futbol 7.  En aquest sentit, les mesures anunciades pel PROCICAT no afectarien la temporada escolar i, si no hi ha cap novetat, es mantindrien les dates previstes.

Malgrat això, l’experiència ens diu que hem d’estar molt atents al comportament de la pandèmia i a les decisions de l’Administració Pública. El compromís del Consell Esportiu de l’Hospitalet sempre ha estat dur a terme les competicions només si tenim els màxims nivells de seguretat per als esportistes i famílies de l’Hospitalet. És per això que seguirem en contacte amb els diferents agents socials per prendre les decisions corresponents en cada moment.

Desitgem, més que mai, poder organitzar i gaudir dels Jocs Escolars 2020/2021, competició que arriba a milers d’infants de la ciutat i assegura la pràctica esportiva per a bona part de la població de l’Hospitalet. Mentrestant, encoratgem a totes les entitats i centres educatius a dur a terme entrenaments i activitats extraescolars amb el mateix nivell de seguretat i professionalitat de les darreres setmanes.

Consell Esportiu de l’Hospitalet
14 d’octubre de 2020