Prevenció del coronavirus SARS-CoV-2

Davant les mesures preses pel Govern d’Espanya, que inclouen l’estat d’alarma fins al pròxim 12 d’abril, el Consell Esportiu de l’Hospitalet mantindrà l’aturada de totes les seves activitats esportives, extraescolars i formatives fins a, com a mínim, aquesta data. Això suposa l’ajornament de diferents esdeveniments esportius, així com altres activitats, que estaven inclosos dins aquest període.

Reiterem que, un cop es recuperi la normalitat, estudiarem la situació de les competicions per tal de donar la millor sortida possible a totes les disciplines esportives i activitats. No obstant això, la incertesa d’aquests moments fa que estiguem obligats a treballar dia a dia, molt pendents de la situació global i de les indicacions de les diferents Administracions públiques.

D’altra banda, ens agradaria enviar una afectuosa salutació i un missatge d’ànim a totes les persones que formen el teixit esportiu de la ciutat. I no ens oblidem, per descomptat, de tots aquells treballadors que, durant aquests dies, estan fent una tasca imprescindible per a tota la societat.

Esperem tornar a veure’ns el més aviat possible.