Concurs fotogràfic “El valor de l’esforç”

Com cada any, el Consell Esportiu de l’Hospitalet organitza un concurs fotogràfic amb els valors i l’esport com a temàtica principal. Aquest any volem donar especial importància a un valor concret, l’esforç, una de les qualitats que sempre acompanyen a tots els esportistes, sense importar l’edat, la disciplina i el nivell.

És per això que convoquem el concurs fotogràfic “El valor de l’esforç”, en el qual demanem imatges que representin aquesta qualitat. Una lluita en un partit de bàsquet, una nena que intenta salvar una pilota abans que surti per la línia de banda, un corredor que encara els darrers metres en una cursa, un grup de gimnàstica que treballa conjuntament per crear una figura… Són només alguns exemples de fotografies que poden representar a la perfecció l’esforç en el món de l’esport.

Les bases del concurs seran les següents:

  • La imatge ha de ser corresponent a qualsevol de les competicions, jornades o trobades organitzades pel Consell Esportiu de l’Hospitalet durant la temporada 2018/2019.
  • La fotografia ha de representar el valor de l’esforç, present dins qualsevol disciplina i categoria.
  • Per participar es pot enviar la fotografia a través del mail cehospitalet@cehospitalet.org o a qualsevol de les nostres xarxes socials (@consellLH). També es pot fer servir el hashtag #esforçLH.
  • La data límit per fer arribar les vostres fotografies és el pròxim 14 de juny.

El guanyador, així com els dos finalistes, seran guardonats a “La Festa dels Valors”, esdeveniment en el qual es premia a esportistes i equips que han destacat durant l’any pel seu bon comportament. Enguany, la cerimònia està prevista per al pròxim 20 de juny a l’Auditori Barradas.

Imatges presentades