El pròxim 22 d’abril el RCDE Stadium, a Cornellà de Llobregat, acollirà el partit de la màxima divisió estatal de futbol femení entre el RCD Espanyol i el Club Atlético de Madrid. El Consell Esportiu de l’Hospitalet serà una de les entitats col·laboradores per tal de convertir el duel en una gran festa del futbol femení.

L’objectiu és que el RCDE Stadium mostri un gran aspecte, omplint les graderies amb milers de persones i donant un missatge de suport cap al futbol femení i la igualtat en el món de l’esport. L’accés serà totalment gratuït tot i que caldrà tenir entrada per qüestions de seguretat.

El Consell Esportiu de l’Hospitalet, com a entitat col·laboradora, tindrà entrades per repartir entre totes les persones, entitats i centres que així ho sol·licitin. Només caldrà passar per les oficines del carrer Digoine 29 per recollir-les, entre el dimarts 9 i el divendres 12 d’abril.

A més, i amb l’objectiu de convertir el partit en una gran festa, els voltants de l’estadi del RCD Espanyol tindrà diferents activitats lúdiques pensades per als més petits, com inflables, maquillatge i moltes sorpreses més.

L’esport no entén de gènere!