Cos tècnic

Els Jocs Escolars de l’Hospitalet en l’època democràtica s’inicien el 1977, organitzats per l’antic Patronat Municipal d’Esports. Durant els anys 80, tot el personal tècnic estava format per treballadors de l’Ajuntament: Antonio Moreno, Laureano Casado, Conxita Soler, Antonio Yeste, Loli Taula, Manuel Rodríguez, Jesús Mayo o Montse Flamarich.

Amb la creació, el 1992, del Consell Esportiu Barcelonès Sud de l’Hospitalet aquests treballadors van ser progressivament destinats a altres tasques dins de l’Ajuntament. En el seu lloc el Consell Esportiu va contractar a personal, entre els quals van destacar Pedro Toribio, Juan Manuel Peña, Maite Mata i el Secretari Tècnic durant 16 anys, Cris Plaza.

L’actual organigrama del Consell Esportiu, en la seva part professional, està format pel director, Eduard Galí, i cinc treballadors més: Jorge García, Mariano García, Mercedes Hernández, David Trujillo i Andrés Rubio. L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 10:00h a 14:00h i de 16:00 a 20:00h.

El Consell Esportiu compta amb una plantilla pròpia d’àrbitres i jutges per a la competició, així com de monitors i tècnics per als programes d’Iniciació Esportiva, Esport Jove i les activitats esportives extraescolars als centres educatius de L’Hospitalet. A més, té convenis de col·laboració amb les regidories d’Esport i Joventut i la d’Educació de l’Ajuntament de l’Hospitalet, així com amb la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona. El Consell Esportiu de l’Hospitalet pertany a la Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC) i l’Agrupació Territorial de Consells Esportius de Barcelona (ATCEB). I col·labora estretament en l’organització d’alguns esports amb altres Consells Esportius veïns.

Eduard Galí
Eduard Galí

Director

Jorge García
Jorge García

Esports d'equip

Mariano García
Mariano García

Promoció esportiva

Marina Martos
Marina Martos

Esports individuals i promoció esportiva

David Sánchez
David Sánchez

Formació i promoció esportiva