Un dels esdeveniments estrella dels Jocs Escolars de l’Hospitalet és, sense cap mena de dubte, el Cross Escolar. Aquest any, de la mateixa forma que la temporada passada, inclourà una cursa solidària per tal de recollir fons per a una bona causa.

El Cross Escolar tindrà lloc el proper dissabte 17 de Novembre al Circuit de la Feixa Llarga de l’Hospitalet, al barri de Bellvitge. Com sempre, comptarem amb activitats repartides per tota la zona esportiva per tal que, abans o després de les seves curses, els participants puguin gaudir d’un bon matí d’esport.

Tots els esportistes arribats a meta rebran una motxilla que portarà dins un lanyard, una poma, aigua i un suc. Els tres primers classificats de cada cursa rebran, a més, una motxilla amb obsequis especials al podi col·locat a la zona d’arribada.

Com a novetat, al llarg del matí, a banda de la presència de la nostra speaker habitual, comptarem amb la presència d’un coach que guiarà els escalfaments a cada una de les curses.

El Cross Escolar estarà vinculat amb la commemoració del Dia Universal dels drets dels infants, motiu per qual trobareu una carpa a la zona de sortida i es farà una lectura del manifest a la tarima d’autoritats abans del sorteig de material esportiu.

Edats

Horaris

A la cursa dels prebenjamins del 2012 (recomanable) i a la dels 2013 i 2014 (de manera obligatòria), els nens i nenes participants correran acompanyats per un adult per fer el seu recorregut. Això no vol dir que l’adult hagi d’agafar al nen/a de la mà per córrer però sí que un acompanyant ha de fer el recorregut de la cursa per entrar a la línia d’arribada amb el petit. És una mesura que es pren per millorar la seguretat a la zona d’arribada i que els nens/es no perdin de vista als seus responsables en cap moment.

Inscripcions

El període d’inscripció serà del 5 al 16 de novembre. Per casos excepcionals es permetrà la inscripció el mateix dia de la prova. Per fer efectiva la inscripció s’haurà de fer constar al full oficial la relació de participants, amb els noms i cognoms, any de naixement, sexe i el centre o entitat.

El full d’inscripció s’ha de fer arribar al Consell Esportiu de l’Hospitalet, de forma presencial (C/Digoine 29 08901- L’H) o via mail (cehospitalet@cehospitalet.org). Rebut aquest document es farà efectiu el lliurament del dorsal.

Normativa Cross Escolar 2018 Full d’inscripció