El Cross Escolar Solidari 2019, organitzat pel Consell Esportiu de l’Hospitalet, tindrà lloc el pròxim dissabte 16 de novembre a la Zona Esportiva de la Feixa Llarga.

Com sempre, les curses atlètiques, adreçades a totes les edats i nivells, vindran acompanyades de diverses activitats paral·leles ideades per als més petits. Els infants, acompanyats pels seus pares i mares, podran gaudir d’inflables, jocs tradicionals i, fins i tot, practicar amb un esport altament popular com el tennis.

Més enllà de la diversió i l’activitat física, el Cross Escolar de l’Hospitalet tornarà a tenir un fort component solidari. La Cursa Solidària arriba a la tercera edició, en una competició oberta a tots els participants i que servirà com a principal reclam per recaptar fons per a la casa Ronald McDonald Barcelona, on viuen nens i nenes amb malalties greus juntament amb les seves famílies.

L’any passat, aquesta mateixa causa solidària va recaptar prop de 1.000 euros, gràcies a les inscripcions per a la Cursa Solidària i els donatius de participants, acompanyants i del mateix Consell Esportiu de l’Hospitalet. Una xifra important que, esperem, pugui ser superada aquesta edició.

Aquesta temporada els circuits mantindran un disseny similar al de l’any passat, amb el final de totes les categories a l’esplanada asfaltada de la Zona Esportiva de la Feixa Llarga. D’aquesta forma, l’organització s’assegura que les condicions climàtiques tinguin una repercussió menor en el desenvolupament de la prova. A més, només els competidors de categoria infantil o superior disputen part de la cursa per zones de sorra, assegurant així la seguretat dels esportistes més petits.

El Cross Escolar Solidari 2019 tornarà a ser l’esdeveniment esportiu més multitudinari de l’Hospitalet, mostrant la fortalesa de l’esport escolar a la ciutat. És, a més, el Cross Escolar amb més participació de tota Catalunya.