Cross Escolar Solidari 2019

El Cross Escolar de l’Hospitalet va tornar a reunir a prop de 2.000 participants, en un dels esdeveniments esportius més importants de la ciutat. A la gran xifra d’esportistes cal sumar els tècnics, monitors i familiars acompanyants, sumant, en total, més de 3.000 persones.

Més enllà de les xifres de participació, l’ambient festiu va tornar a ser un dels protagonistes del Cross Escolar de l’Hospitalet. Els centenars de participants, representant a diverses entitats i centres educatius de la ciutat, van poder gaudir de la seva cursa i, a més, de les activitats paral·leles organitzades al voltant, amb inflables, pistes de tennis i jocs tradicionals.

La Cursa Solidària, per la seva banda, va tornar a ser el colofó de la jornada, amb una competició solidària que va recaptar fons per la Fundació Infantil Ronald McDonald. La presència d’Egoismo Positivo, entitat que intenta integrar a persones discapacitades a través del running, va ser la gran novetat d’un esdeveniment que intenta, any a any, ser un referent esportiu i solidari de la ciutat.

El Cross Escolar de l’Hospitalet 2019 va tornar a deixar un gran regust de boca a organitzadors i participants, demostrant la bona salut de l’esport escolar a la ciutat. Ara ja comença el compte enrere per l’edició de 2020.