Cursa Solidària 2019

La Cursa Solidària serà la darrera de les nombroses curses que es realitzaran durant tot el matí i tindrà la sortida a les 12:30 hores. L’horari, com a colofó i tot just abans del sorteig, està ideat per tal d’afavorir la participació de tots els familiars i acompanyants dels nens i nenes.

De la mateixa forma que la temporada passada, la causa escollida és la Casa Ronald McDonald Barcelona que sota el lema “Mantengamos a las familias cerca” realitzen una meravellosa tasca per les famílies amb nens/es amb greus malalties.

El preu per participar en aquesta cursa serà de 2 euros (que aniran íntegrament destinats a la causa solidària). També hi haurà la possibilitat de realitzar una aportació adquirint el dorsal 0 (contribució econòmica sense participar a la cursa). El Consell Esportiu de l’Hospitalet també contribuirà aportant a la fundació Casa Ronald McDonald 2 euros més per cada dorsal.

A partir del dia 4 de novembre us podreu inscriure a la cursa per email a dtrujillo@cehospitalet.org o presencialment a les oficines del Consell Esportiu de l’Hospitalet (Carrer Digoine, 29). El mateix dia de la cursa també podreu realitzar la vostra inscripció o adquirir el dorsal 0 per a la Cursa Solidària a les carpes Informatives col·locades a la zona de sortida.

Hi hauran premis pels tres primers classificats (categoria masculina i femenina) i també sorteig de material esportiu per participants i per entitats com a la resta de les curses.