Els casals d’estiu del Consell Esportiu de l’Hospitalet afronten l’última setmana d’activitats, després d’oferir lleure i diversió durant tot el mes de juliol. En total, prop de 300 infants s’han inscrit a algun dels nostres quatre casals: Busquets i Punset, La Carpa, La Marina i Sant Josep – El Pi / Josep Janés.

Han estat uns casals marcats per les mesures d’higiene, imprescindibles per tal que les activitats es poguessin dur a terme amb la màxima seguretat. En aquest sentit, el rebrot de Covid19 que ha viscut la ciutat va obligar als monitors i monitores a haver de reforçar aquestes mesures, insistint en l’ús de la mascareta, el gel hidroalcohòlic i la distància de seguretat, entre altres.

Aquest esforç, principalment dut a terme pels monitors i monitores dels quatre casals, ha permè que els infants poguessin gaudir de moltes activitats com manualitats, esports, ball, jocs tradicionals i tallers. Una feina que, aquest any, hem considerat imprescindible per poder oferir lleure i diversió als nens i nenes de la ciutat.