Diada de l’esport escolar 2019

El pròxim dissabte 1 de juny tindrà lloc l’edició número 38 de la Diada de l’Esport Escolar, una gran festa a la qual estan convidats tots els protagonistes dels Jocs Escolars de l’Hospitalet.

Com és habitual, aquesta gran jornada tindrà lloc a la zona esportiva de la Feixa Llarga, situada al barri de Bellvitge. Totes les instal·lacions esportives, com el Poliesportiu Municipal de Bellvitge “Sergio Manzano”, el Camp Municipal de futbol de la Feixa Llarga, l’Estadi Municipal de l’Hospitalet i el Camp Municipal de rugbi de la Feixa Llarga, a més de diferents zones annexes, acolliran activitats esportives i paral·leles per tal de fer gaudir al màxim a tots els infants i les seves famílies.

Moltes de les activitats que es duen a terme durant la Diada són d’accés lliure i gratuït. No és el cas d’algunes competicions d’esports d’equip, que exigeixen inscripció prèvia (bàsquet 3×3 i voleibol 2×2) o, fins i tot, aprofiten el marc de la Diada per celebrar la darrera jornada de competició (futbol 7 i futbol sala).

D’altra banda, cal recordar que algunes de les activitats lliures seran aquàtiques, dins la piscina del Poliesportiu Municipal de Bellvitge “Sergio Manzano“. En aquests casos, per tal d’accedir a la zona de jocs, serà necessari que els infants portin banyador, casquet de bany i xancletes, a més d’anar acompanyats per un adult en el cas de ser menors de 14 anys.