Documentació

Protocols de competició i d’activitats per evitar la propagació de la Covid19 en l’àmbit esportiu. Declaracions responsables per a entitats, centres i esportistes.

Reglament general de totes les competicions organitzades pel Consell Esportiu de l’Hospitalet. Normes pensades, principalment, per assegurar el bon funcionament de partits, esdeveniments i trobades, sense oblidar el caràcter formatiu i pedagògic.

Tota la informació necessària sobre els 44ns Jocs Escolars, corresponents a la temporada 2020/2021. El Consell Esportiu de l’Hospitalet serà, novament, l’entitat encarregada de l’organització de diverses disciplines esportives, a més d’esdeveniments puntuals.

Accés al programa Playoff, aplicació amb la qual el Consell Esportiu de l’Hospitalet gestiona les inscripcions, llicències i competicions. Imprescindible el seu coneixement i ús.

Pautes a seguir en cas d’accident esportiu per a tots els participants dels Jocs Escolars. Imprescindible seguir els passos per tal de no tenir cap problema a l’hora de ser atès en els centres mèdics concertats.

Memòria de totes les activitats realitzades pel Consell Esportiu de l’Hospitalet durant la temporada 2019/2020, des d’esdeveniments esportius fins a actes oficials com la Festa dels Valors i la Diada de l’Esport Escolar.

Dates clau de la temporada 2020/2021, amb l’inici i desenvolupament dels Jocs Escolars, a més d’esdeveniments especials com el Cross Escolar, la Diada de l’Esport Escolar o la Festa dels Valors.

Revista de l’any 2020, corresponent als 43ns Jocs Escolars. Centenars d’imatges, informació, reportatges, esdeveniments i moltes coses més.