La Cursa Solidària, darrera prova que es disputa al Cross Escolar i que té com a principal objectiu recaptar fons per a una causa solidària, comptarà aquest any amb la presència d’una entitat molt especial: ‘Egoismo Positivo’.

‘Egoismo Positivo’ és una organització nascuda per integrar, a través del running, a persones amb discapacitat. La seva tasca més visible consisteix, bàsicament, a participar en curses de tota Espanya acompanyant a persones que necessiten anar amb cadira de rodes, minimitzant la seva discapacitat i permetent que formin part de qualsevol cursa i competició atlètica.

Creada per un hospitalenc, Álex Parreño, juntament amb Jesús Oliver, el creixement de l’organització està fent que cada cop sigui més habitual veure’ls en algunes de les curses més populars d’Espanya i Portugal, país en el qual també tenen presència. Amb més de 25.000 seguidors a les xarxes socials, ‘Egoismo Positivo’ s’ha convertit ja en una de les organitzacions solidàries de referència a Catalunya i Espanya.

La Cursa Solidària, que aquest any tornarà a recaptar fons per al projecte ‘Mantengamos a las familias cerca’ de la Fundació Ronald McDonalds, ens permetrà, aquest any, gaudir en directe de la tasca de l’organització ‘Egoismo Positivo’. El preu per participar en aquesta cursa serà de 2 euros (que aniran íntegrament destinats a la causa solidària). També hi haurà la possibilitat de realitzar una aportació adquirint el dorsal 0 (contribució econòmica sense participar en la cursa).

Us podeu inscriure enviant el full a dtrujillo@cehospitalet.org o presencialment a les oficines del Consell Esportiu de l’Hospitalet (Carrer Digoine, 29). El mateix dia de la cursa també podreu realitzar la vostra inscripció o adquirir el dorsal 0 per a la Cursa Solidària a les carpes Informatives col·locades a la zona de sortida.