Els tornejos en línia d’escacs continuen sent una de les activitats que més èxit estan tenint en aquests darrers mesos. La impossibilitat, de moment, de poder celebrar competicions presencials fa que siguin una opció a la qual s’adhereixen centenars d’infants de tota Catalunya.

Aquest darrer dissabte es va dur a terme la primera jornada del torneig intercomarcal d’escacs en línia, amb prop de 600 participants i organitzat per diversos Consells Esportius de tota Catalunya. La competició ja té les classificacions de les set categories disponibles (des de prebenjamí a sènior) i aquest dissabte 27 es farà la segona i definitiva jornada, per a la qual encara s’accepten inscripcions.

D’altra banda, el monitor del Consell Esportiu de l’Hospitalet, Richard Guerrero, organitza una competició en línia amb presència de participants de tot el món. Més de 600 esportistes es donen cita l’últim diumenge de cada mes, amb tornejos que puntuen per a la classificació final. Les inscripcions continuen obertes.