Les competicions en línia d’escacs continuen sent una de les activitats més exitoses dels darrers mesos. Tot i que ja es permet la competició presencial i ja es preparen els tradicionals Jocs Escolars d’escacs, no volem deixar de banda una iniciativa que ha tingut un èxit notable de participació.

Dissabte serà el torn del Torneig Intercomarcal d’escacs, que arriba a la tercera edició d’aquest any 2021. Aquesta competició tindrà quatre jornades, a disputar-se el 27 de març, el 24 d’abril, el 29 de maig i el 19 de juny. Novament, hi haurà set categories, des de prebenjamí fins a sènior, i la inscripció serà totalment gratuïta. Tothom que vulgui encara es pot registrar a través del següent enllaç.

D’altra banda, diumenge serà el torn de la competició internacional en línia, organitzada pel monitor del Consell Esportiu de l’Hospitalet, Richard Guerrero. Amb més de 600 participants de tot el món, està dividida en 12 tornejos amb puntuacions acumulades, que es disputen l’últim diumenge de cada mes. Les bases de la competició especifiquen com fer la inscripció.