Casal d’estiu de l’escola Josep Janés

Si l’any passat no ens vam aturar, aquest encara menys! El Consell Esportiu de l’Hospitalet torna a organitzar el casal d’estiu de l’escola Josep Janés, un esdeveniment plenament consolidat a la vida social i lúdica del barri i que, esperem, torni a generar il·lusió i lleure als nostres infants.

Aquest any, el casal anirà des del dilluns 28 de juny al divendres 30 de juliol, ambdós inclosos. Novament, volem mantenir-nos com una de les millors opcions pels nens i nenes de l’Hospitalet, que en les nostres activitats trobaran diversió, educació, l’aprenentatge i l’activitat física. Garantia d’èxit.

Per a aquest any, la temàtica escollida és “Cuidem el planeta junts”. Considerem que el medi ambient, la natura i l’impacte que té l’ésser humà sobre ella són matèries d’especial interès per als infants i les seves famílies. Volem col·laborar en un món una mica més sostenible.

Novament, el casal d’estiu Josep Janés s’organitzarà de forma conjunta amb el del Sant Josep – El Pi. És per aquest motiu que, segons les inscripcions, alguns dels participants poden ser citats a l’escola Sant Josep – El Pi per tal d’assegurar que fan les activitats amb infants de la seva edat.

Esperem poder comptar amb vosaltres novament i poder gaudir de l’estiu de la millor forma possible.

 

Ja comptem els dies per començar!

Informació detallada del casal d’estiu de l’escola Josep Janés.

Preus per setmana i horari del casal d’estiu de l’escola Josep Janés. Cost també dels serveis esporàdics.

Inscripció del casal d’estiu de l’escola Josep Janés. Obertes a partir del dilluns 17 de maig a les 8:00h.

Els alumnes externs podran inscriure’s a partir de dimarts 25 de maig.

Contractació de serveis esporàdics al casal d’estiu: servei d’acollida (8 a 9 h), servei de menjador (14 a 15 h), tardes (15 a 17 h)…

Criteris bàsics per a l’organització de les activitats esportives d’estiu per a menors de 18 anys. Document de la Generalitat de Catalunya.

Horari detallat dels infants participants del cursos P3, P4 i P5.

Horari detallat dels infants participants del cursos de primària.

Segueixes amb dubtes? Consulta les preguntes freqüents i si encara no ho tens clar, contacta amb nosaltres!