Casal d’estiu de l’escola Josep Janés

El Consell Esportiu de l’Hospitalet torna a organitzar el casal d’estiu de l’escola Josep Janés, un esdeveniment plenament consolidat a la vida social i lúdica del barri i que, esperem, torni a generar il·lusió i lleure als nostres infants.

Aquest any, el casal anirà des del dilluns 27 de juny al divendres 29 de juliol, ambdós inclosos. Novament, volem mantenir-nos com una de les millors opcions pels nens i nenes de l’Hospitalet, que en les nostres activitats trobaran diversió, educació, l’aprenentatge i l’activitat física. Garantia d’èxit.

Per a aquest any, la temàtica escollida és “La volta al món”. Descobrirem alguns dels indrets més espectaculars del nostre planeta, tant des del punt de vista cultural com del natural.

Esperem poder comptar amb vosaltres novament i poder gaudir de l’estiu de la millor forma possible.

 

Ja comptem els dies per començar!

 

Informació detallada del casal d’estiu de l’escola Josep Janés.

Preus per setmana i horari del casal d’estiu de l’escola Josep Janés. Cost també dels serveis esporàdics.

Disponible a partir del dia 30 d’abril NOMÉS per als alumnes de l’escola.

Resta d’infants a partir del 9 de maig.

Contractació de serveis esporàdics al casal d’estiu: servei d’acollida (8 a 9 h), servei de menjador (14 a 15 h), tardes (15 a 17 h)…

Criteris bàsics per a l’organització de les activitats esportives d’estiu per a menors de 18 anys. Document de la Generalitat de Catalunya.

Horari detallat d’activitats per als participants d’Educació Infantil.

Horari detallat d’activitats per als participants d’Educació Primària.

Pròximament

Segueixes amb dubtes? Consulta les preguntes freqüents i si encara no ho tens clar, contacta amb nosaltres!

*En cas de no poder inscriure-us a alguna de les setmanes desitjades, si us plau, envieu un mail a cehospitalet@cehospitalet.org per tal de registar-vos a la llista d’espera.