Casal d’estiu de l’escola La Marina

Casal Marina

El Consell Esportiu de l’Hospitalet torna a organitzar el casal d’estiu de l’escola Josep Janés/La Marina/La Carpa/ Sant Josep el Pi, un esdeveniment plenament consolidat a la vida social i lúdica del barri i que, esperem, torni a generar il·lusió i lleure als nostres infants.

Aquest any, el casal anirà des del dilluns 26 de juny al divendres 28 de juliol, ambdós inclosos. Novament, volem mantenir-nos com una de les millors opcions pels nens i nenes de l’Hospitalet, que en les nostres activitats trobaran diversió, educació, l’aprenentatge i l’activitat física. Garantia d’èxit.

Per a aquest any, la temàtica escollida és “Els Jocs Olímpics”. Aprofitem que el pròxim any es celebrà una nova edició dels Jocs Olímpics per enfocar els nostres casals en una dinàmica molt semblant on cada setmana explorarem diferents tipologies i especialitats que es desenvolupen dins d’un esdeveniment com aquest.

Esperem poder comptar amb vosaltres novament i poder gaudir de l’estiu de la millor forma possible.

 

Ja comptem els dies per començar!

Informació detallada del casal d’estiu de l’escola La Marina.

Preus per setmana i horari del casal d’estiu de l’escola La Marina. Cost també dels serveis esporàdics.

Disponible a partir del dia 8 de maig (Alumnes de la Marina socis de l’AFA)

Disponible a partir del dia 10 de maig (Alumnes de la Marina NO socis de l’AFA)

Disponible a partir del dia 12 de maig (Alumnes d’altres escoles)

Disponible en breu…

Contractació de serveis esporàdics al casal d’estiu: servei d’acollida (8 a 9 h), servei de menjador (14 a 15 h), tardes (15 a 17 h)…

Criteris bàsics per a l’organització de les activitats esportives d’estiu per a menors de 18 anys. Document de la Generalitat de Catalunya.

Horari detallat pels infants d’educació infantil (P3, P4 i P5).

Horari detallat pels infants d’educació primària (de 1r a 6è).

*En cas de no poder inscriure-us a alguna de les setmanes desitjades, si us plau, envieu un mail a cehospitalet@cehospitalet.org per tal de registar-vos a la llista d’espera.