Casal d’estiu de l’escola La Marina

Marina

El Consell Esportiu de l’Hospitalet torna a organitzar el casal d’estiu de l’escola Josep Janés/Busquests i Punset/La Marina/La Carpa/ Sant Josep el Pi, un esdeveniment plenament consolidat a la vida social i lúdica del barri i que, esperem, torni a generar il·lusió i lleure als nostres infants.

Aquest any, el casal anirà des del dimarts 25 de juny al divendres 26 de juliol, ambdós inclosos. Novament, volem mantenir-nos com una de les millors opcions pels nens i nenes de l’Hospitalet, que en les nostres activitats trobaran diversió, educació, l’aprenentatge i l’activitat física. Garantia d’èxit.

Per a aquest any, la temàtica escollida és “La màquina del temps”, farem un viatge per diferents èpoques de la història per gaudir d’experiències i aventures relacionades amb diversos moments de la història.

Esperem poder comptar amb vosaltres novament i poder gaudir de l’estiu de la millor forma possible.

 

Ja comptem els dies per començar!

Informació detallada del casal d’estiu de l’escola La Marina.

Preus per setmana i horari del casal d’estiu de l’escola La Marina. Cost també dels serveis esporàdics.

Disponible a partir del dia 6 de maig (Alumnes de la Marina socis de l’AFA)

Disponible a partir del dia 8 de maig (Alumnes de la Marina NO socis de l’AFA)

Disponible a partir del dia 10 de maig i hauran de pagar 15 € de suplement AFA en efectiu al despatx de l’AFA per les tardes o el primer dia de casal a la coordinadora”. (Alumnes d’altres escoles)

Disponible en breu…

Contractació de serveis esporàdics al casal d’estiu: servei d’acollida (8 a 9 h), servei de menjador (14 a 15 h), tardes (15 a 17 h)…

Criteris bàsics per a l’organització de les activitats esportives d’estiu per a menors de 18 anys. Document de la Generalitat de Catalunya.

Horari detallat pels infants d’educació infantil (P3, P4 i P5).

Horari detallat pels infants d’educació primària (de 1r a 6è).

*En cas de no poder inscriure-us a alguna de les setmanes desitjades, si us plau, envieu un mail a cehospitalet@cehospitalet.org per tal de registar-vos a la llista d’espera.