Diada 2023

Estem molt contents d’anunciar que, després de 4 anys, el proper diumenge 21 de maig al matí es trobarà a celebrar la Diada de l’Esport Escolar al Poliesportiu Municipal de Bellvitge “Sergio Manzano” i voltants.

Aquesta Diada compleix la seva 39ª edició i tindrà un format diferent a la d’anys anteriors, i es centralitzarà en 4 activitats, que són les següents:

  • Torneig de Bàsquet 3c3.
  • Torneig de Voleibol 2c2.
  • Torneig de Futbol 3c3
  • Esport Dansa

També hi haurà activitats lúdiques variades al voltant de les activitats principals, com ara inflables, escacs, pinta cares, malabars…

Les activitats de Bàsquet, Futbol i Voleibol són amb inscripció prèvia. Són tornejos oberts a tots els jugadors/es de la vostra escola o club. Tenint en compte la gran tradició esportiva que tenim a la ciutat esperem omplir el Poliesportiu Sergio Manzano d’infants i joves de totes les edats practicant el seu esport favorit. Obsequiarem amb una samarreta a tots els participants d’aquests tornejos.

Adjuntem els diferents reglaments fulls d’inscripció per tal que pugueu apuntar els vostres equips. El preu de la inscripció es de 10 euros per equip (si els participants no pertanyen a un centre o entitat es pot fer el pagament mitjançant transferència bancària que figura al full). La data límit per apuntar els vostres equips és el 16 de maig.

Us esperem a tot/es a la gran festa de l’esport escolar.

Gràcies per la vostra col·laboració i salutacions.