L’esport dansa serà l’esdeveniment més destacat del cap de setmana d’esport escolar, en una jornada que tornarà a tenir multitud d’esdeveniments a les diferents instal·lacions de la ciutat.

La jornada d’esport dansa reunirà a centenars d’infants i joves de la ciutat, amb una participació aproximada de 850 persones. Es tracta, doncs, d’un acte multitudinari, que tindrà lloc al CEM L’Hospitalet Nord i en el qual participaran moltes entitats i centres educatius de la ciutat.

L’esdeveniment destaca per ser una exhibició no competitiva, on les participants mostren a familiars i amics tot allò que han après durant els mesos previs. El bon ambient entre participants, tècnics i famílies és la tònica predominant durant tota la jornada.

L’esport individual té una altra cita durant el cap de setmana, aquest cop fora de la ciutat. El CEM La Mar Bella de Barcelona acollirà la segona fase individual de gimnàstica rítmica, amb la participació de l’AE Belllsport i el CE Jaume Balmes. Les dues entitats ja van estar presents a la primera fase, també disputada a la instal·lació barcelonina.

Per la seva banda, els esports d’equip seguiran una jornada més amb les seves respectives competicions. Les quatre disciplines que organitza el Consell Esportiu de l’Hospitalet (bàsquet, futbol 7, futbol sala i voleibol) ja estan dins la segona fase de la temporada.