Arriba el cap de setmana de Carnaval i, amb ell, un nou esport que s’estrena: el karate. Aquesta disciplina individual, al calendari dels Jocs Escolars des de la temporada passada, tornarà a reunir a centenars d’infants de diverses poblacions catalanes.

De la mateixa forma que l’any passat, el karate iniciarà la temporada amb una trobada, sense competició, en la qual el més important serà la posada en escena dels diferents esportistes que competiran durant el curs. Aquesta trobada tindrà lloc al Pavelló Miquel Poblet de Montcada i Reixac, de 10h a 12h, i serà organitzada pel Consell Esportiu del Vallès Occidental Sud.

Aquest primer contacte comptarà amb la presència de tres representants de casa nostra: l’escola La Carpa, el Club Kihon i el Club Karate L’Hospitalet, que aportaran més de 50 infants de la ciutat.

Els esports d’equip, per la seva banda, tindran jornada de recuperació, amb l’objectiu de poder celebrar aquells partits que en el seu dia es van haver d’ajornar. El bàsquet, el futbol 7, el futbol sala i el voleibol reprendran l’activitat normal el cap de setmana del 29 de febrer.