En un moment en el qual moltes activitats esportives estan aturades, l’escola s’ha erigit en el lloc més segur i adient per poder realitzar esport amb les millors condicions possibles. I, en aquest sentit, el Consell Esportiu de l’Hospitalet es manté com l’entitat de referència de l’activitat física per a infants i joves.

Ja des del mes de setembre, el Consell Esportiu de l’Hospitalet va apostar amb fermesa per mantenir el màxim nivell de seguretat en les seves activitats extraescolars. La presa de temperatura, el rentat de mans, la desinfecció de material i l’aposta per l’aire lliure han estat una constant durant les primeres setmanes. Ara, a més, s’ha afegit el respecte al grup estable lectiu dels infants.

D’aquesta forma, els nens i nenes de l’Hospitalet que fan esport a l’escola han pogut seguir duent a terme la seva disciplina favorita en un entorn encara més segur. El fet de practicar esport amb els mateixos companys de classe minimitza el risc de contagi, en una iniciativa que s’intentarà que es mantingui en pròximes setmanes, independentment de les normatives de l’Administració Pública.

El Consell Esportiu de l’Hospitalet sempre ha reivindicat l’esport a l’escola com una de les formes més adients per a la pràctica d’activitat física. D’aquesta forma, s’aconsegueix que l’esport arribi a la pràctica totalitat dels infants de la ciutat, independentment del seu nivell socioeconòmic. Aquesta tasca, en el context actual, s’ha tornat encara més imprescindible.

En concret, aquest any, el Consell Esportiu de l’Hospitalet ofereix activitats extraescolars en més de 20 centres educatius de la ciutat, amb pràcticament 60 grups i més de 50 monitors i monitores contractats. Les activitats que s’ofereixen van des d’esports més tradicionals, com el futbol sala, el bàsquet o el voleibol, a activitats relacionades amb el ball i la dansa, passant per disciplines individuals com el karate, el taekwondo o els escacs.