FAQ – Preguntes freqüents

Quines mesures es prendran per prevenir-se del Covid-19?

Es prendran totes les mesures higièniques i de distanciament que indiquin les diferents autoritats competents. En un moment especialment delicat, el Consell Esportiu de l’Hospitalet vol oferir la màxima garantia a tots els infants, monitors i monitores que participin en el Casal d’estiu.

Esteu en contacte amb les autoritats competents?

Sí, estem i estarem en contacte amb totes les autoritats responsables de garantir la seguretat dels infants durant el Casal d’estiu. Per proximitat, els nostres principals interlocutors seran l’Àrea d’Educació i el Servei de Salut de l’Ajuntament de l’Hospitalet.

Quin és el preu del Casal?

El preu del Casal dependrà del número de setmanes i l’horari triat. A més, els segons i tercers germans tindran un 10% de descompte respecte al preu.

Pots consultar la taula de preus fent click aquí.

Quan començaran les inscripcions?

Les inscripcions començaran el dia 17 de maig a les 8:00 h a través d’aquesta mateixa pàgina web.

Quina documentació és necessària per fer la inscripció?

Durant el procés d’inscripció on line caldrà adjuntar una foto de carnet de l’infant, la seva targeta sanitària i el llibre de vacunes. Cal tenir aquesta documentació preparada i en format digital per tal de pujar els arxius a la nostra base de dades.

Quan s’haurà de pagar el Casal?

En el moment de fer la inscripció entrareu en una passarel·la de pagament en la qual haureu d’abonar l’import total del casal d’estiu.

M'he quedat sense plaça a les setmanes que desitjava, què haig de fer?

Els diferents casals tenen un número màxim de participants que aconsellen les autoritats, en funció dels espais disponibles al centre. Per aquest motiu, és possible que algunes setmanes arribin a aquest màxim i no es pugui apuntar a més infants.

Si és el teu cas, escriu a cehospitalet@cehospitalet.org indicant el nom de l’infant, el casal d’estiu i les setmanes en les quals no has pogut apuntar-ho. Entraràs a la llista d’espera.

Es pot anul·lar la inscripció al Casal?

Es poden fer anul·lacions de les reserves amb un retorn de l’import abonat:

  • 85% de l’import total pagat fent l’anul·lació fins al dia 13 de juny.
  • 60% de l’import total pagat fent l’anul·lació entre els dies 14 i 27 de juny.

A partir de dilluns 28 de juny no s’accepten anul·lacions i, per tant, no es realitzaran devolucions excepte en casos de malaltia greu o accident (amb informe mèdic). En aquest cas, es retornarà el 85% de l’import abonat a partir de la data d’avís.

En cas de ser positiu o contacte directe d’una persona amb Covid es retornarà el 100% de l’import abonat a partir de la data d’avís i amb informe mèdic. 

Es pot canviar de setmanes d’inscripció?

S’acceptaran canvis de setmana amb 15 dies d’antelació a la modificació, sempre que hi hagi places disponibles a les setmanes demanades.

Es pot ampliar la inscripció?

Es podran realitzar ampliacions de setmana fins al divendres anterior a la setmana desitjada, a les 11:00h. Aquestes s’hauran de gestionar a través de la inscripció on line.

 

Quina serà la temàtica principal del Casal?
La temàtica principal serà “Cuidem el planeta junts”, amb el que volem promoure la sostenibilitat i la cura pel medi ambient.
Quin és l’horari del Casal?

Existeixen dos horaris diferents:

• Matí: 9:00 h – 14:00 h.
• Matí i dinar: 9:00 h – 15:00 h.
• Matí, dinar i tarda: 9:00 h – 15:00 h.

A més, també hi haurà un servei d’acollida de 8:00 h  a 9:00 h.

Quines activitats es fan durant el Casal?

Durant el casal es faran diferents activitats que inclouen:

  • Activitats psicomotrius, educatives, lúdiques i creatives.
  • Activitats esportives
  • Jocs de coordinació, cognitius d’espai-temporal, populars, cooperatius, etc.
  • Balls moderns (Funky, Hip-Hop, Break Dance, etc.).
  • Tallers

També es duran a terme excursions (un cop a la setmana) i piscina (dos cops a la setmana), a més d’activitats sorpresa.

Qui seran els monitors?
L’equip de professionals estarà format per un director/a de lleure i un grup de monitors i monitores que s’encarregaran de dirigir i dinamitzar les activitats.

Complirem la ràtio que marca el Decret 337/2000 (1 dirigent per cada 10 nens o fracció). A més, comptarem amb personal de pràctiques de diferents centres formatius.

Què ha de portar el meu fill/a a les excursions?

Un cop a la setmana, excepte la primera, el Casal durà a terme una excursió lúdica. Segons la distància, el desplaçament serà a peu o amb autocar.

Quan l’excursió inclogui l’horari de tarda, els alumnes que no tinguin contractat el servei de menjador hauran de portar el seu propi dinar. Els que sí que ho tenen contractat gaudiran d’un pícnic.

És obligatori portar la samarreta oficial del Casal (lliurada el primer dia). Així, el reconeixement de tots els infants serà molt més senzill.

Com serà la comunicació entre els pares i les mares amb la direcció i monitoratge del Casal?
Els directors tindran un telèfon mòbil per tal d’atendre trucades (no whatsapps) dels pares i mares. A més, el Casal d’Estiu disposa d’una pàgina a Facebook on s’aniran penjant informacions (puntuals) i l’app Remind, per informar de forma directa a les famílies.
Per què aquest any no hi ha Sopar de germanor?
Entenem que en el context sanitari actual no és necessari dur a terme el Sopar de germanor, amb la presència de nombroses persones en un mateix espai. Per aquest motiu, aquest any no es farà aquesta activitat.
Per què aquest any no hi ha Nit a l’escola?
Entenem que en el context sanitari actual no és necessari dur a terme la Nit a l’escola, amb nombrosos infants dormint junts en un mateix espai. Per aquest motiu, aquest any no es farà aquesta activitat.

Encara tens dubtes? Consulta'ns!

10 + 6 =