Amb les lligues regulars ja finalitzades, és el torn de les finals a quatre de les competicions d’esports d’equip que organitza el Consell Esportiu de l’Hospitalet. Aquest cap de setmana tindran lloc les primeres.

El bàsquet serà un dels esports protagonistes d’aquest dissabte, amb la disputa de les dues finals a quatre de l’esport de la cistella. Ambdues tindran lloc al Poliesportiu Municipal del Centre, amb les semifinals de la categoria aleví a les 9:00 h i les benjamins a les 10:15 h. A les 11:30 h, per la seva banda, tindrà lloc la final aleví mentre que la benjamí s’iniciarà a les 12:15h.

El futbol sala serà l’altre esport que disputarà finals a quatre, en concret de les categories aleví i cadet mixt. La cadet serà la primera a iniciar-se, amb les semifinals a les 9:00 h i a les 9:50 h. Just després, tindran lloc les semis alevins, a les 10:40h i a les 11:30h. Les finals serviran per tancar la jornada: a les 12:20 la cadet i a les 13:10 h. Ambdues competicions es duran a terme al Poliesportiu Municipal del Gornal.

La resta de finals a quatre es disputaran el següent cap de setmana, el dissabte 15 de juny. A més de completar les que falten de futbol sala, es duran a terme totes les competicions de voleibol i futbol 7. Seran els darrers partits de la temporada 2018/2019 dels Jocs Escolars de l’Hospitalet.