L’últim cap de setmana del mes de febrer portarà l’estrena d’una disciplina que encara no havia començat la temporada: la gimnàstica aeròbica. El Pavelló del Nord de Sabadell serà l’escenari per a aquesta posada en marxa.

Cinc entitats de la nostra ciutat hi seran presents a Sabadell: AESECGA L’Hospitalet, InGym, La Carpa i Pau Casals. En total, quasi 80 esportistes de l’Hospitalet participaran en aquesta primera jornada, que tindrà tres modalitats en competició: individual, grups i aerodance.

L’esport individual de la setmana es completa amb dos esdeveniments més, un d’ells a l’Hospitalet. Els escacs tornen a posar-se en marxa amb la quarta jornada, a partir de les 16:30h a l’Institut Torras i Bages. Més de 150 infants de la ciutat disputaran la setena i vuitena ronda dels Jocs Escolars d’enguany.

L’altre esdeveniment d’esport individual és la 2a ronda mini i aleví de judo. Com és habitual, el CEM La Mar Bella de Barcelona serà la instal·lació que acollirà una competició que comptarà amb la presència del Judo Club L’Hospitalet.

Els esports d’equip, per la seva banda, reprendran la temporada després de la jornada de recuperació del cap de setmana de carnaval. El bàsquet, el futbol 7, el futbol sala i el voleibol tornaran a omplir totes les pistes i camps de l’Hospitalet d’esport escolar.