El cap de setmana arriba ple d’esdeveniments esportius escolars, amb multitud de disciplines que, o bé comencen la seva competició, o bé inicien una nova etapa de la temporada.

Dins el primer grup trobem la gimnàstica artística, esport que començarà la temporada aquest cap de setmana. Dissabte, a partir de les 8:30, el CEM La Mar Bella acollirà la 1a fase d’aquesta disciplina, amb la participació de dues entitats de la nostra ciutat: el CGA L’Hospitalet i l’AESE.

Un altre dels plats forts de la setmana és l’inici de la segona fase en molts grups de bàsquet, futbol 7 i futbol sala. Es tracta de les competicions que permetran, als quatre primers classificats, disputar la fase final dels diferents esports i categories.

La natació, per la seva banda, també tindrà protagonisme dintre el cap de setmana. Les Piscines Municipals de l’Hospitalet acolliran la quarta jornada dels Jocs Escolars d’enguany, en una competició organitzada de forma conjunta amb els Consells Esportius del Baix Llobregat i del Garraf. CN L’Hospitalet i AESE seran les dues entitats de casa nostra que participaran.