L’Hospitalet tindrà un cap de setmana ple de competició escolar, amb la final territorial de natació i la celebració de diverses categories de la fase de sector d’esports d’equip.

El primer a arribar serà la fase de sector, amb la participació de molts conjunts de la nostra ciutat. Els poliesportius municipals del Centre, Gornal i Bellvitge, juntament amb el Camp Municipal de futbol de l’Hospitalet Centre seran les instal·lacions que acolliran algunes d’aquestes fases de sector. Altres entitats i centres de la nostra ciutat hauran de desplaçar-se per tal de guanyar-se el dret de ser un dels competidors als Campionats de Catalunya escolars.

Calendari de la fase de sector d’esports d’equip

A la tarda serà el torn de la final territorial de natació, esdeveniment que reunirà als millors nedadors i nedadores de diferents Consells Esportius, amb l’objectiu de classificar-se per a la gran final de Catalunya. Les Piscines Municipals seran l’escenari d’aquesta final, que s’iniciarà a les 15:30h i s’allargarà fins a les 19:30h.

Final territorial de natació – Sèries

Un altre esport que tindrà presència hospitalenca serà el judo, que disputarà la tercera ronda en categories mini i aleví. El CEM La Mar Bella de Barcelona serà la instal·lació amfitriona.