Una de les àrees amb més impacte social del Consell Esportiu de l’Hospitalet, la de Promoció, ultima els darrers detalls per l’inici de les activitats extraescolars en multitud de centres educatius de la ciutat. Una feina que permet que molts infants i joves de l’Hospitalet puguin realitzar activitat física amb monitors titulats i sense moure’s de la seva escola o institut.

Alguns centres ja van iniciar la seva activitat el passat dijous 1 d’octubre, mentre que altres ho faran al llarg dels pròxims dies. D’aquesta forma, les entitats educatives poden oferir als seus alumnes diferents disciplines físiques o esportives, des de les més tradicionals, com el futbol sala, el bàsquet o el voleibol, a altres més peculiars i innovadores, com el ball modern. La iniciació esportiva, el taekwondo, el karate, el patinatge i els escacs completen l’oferta del Consell.

Aquest any, com no podia ser d’una altra forma, totes les activitats extraescolars del Consell Esportiu de l’Hospitalet arriben acompanyades d’un protocol per a la prevenció de la transmissió de la Covid19. La presa de temperatura, la higiene de mans i la confecció de grups estables seran una constant a totes les extraescolars organitzades per l’entitat.

En un any especialment complicat, les extraescolars passen a ser un element imprescindible per mantenir sota control les activitats dels nens i nenes de la ciutat, sabent en tot moment amb qui comparteixen moments, jocs i lleure. D’aquesta forma, la traçabilitat de la Covid19 es pot fer d’una forma ràpida i efectiva.