Aquest diumenge tindrà lloc la primera jornada del campionat internacional en línia d’escacs, competició que s’allargarà durant tot l’any 2022.

De la mateixa forma que la temporada passada, els 12 tornejos es duran a terme els últims diumenges de cada mes, de 20 a 21 hores. L’única excepció serà el mes de desembre, quan el torneig tindrà lloc el dia 18.

Enguany s’ha augmentat el temps de partida, que serà de 5 + 3 Blitz, afavorint així que els infants i joves puguin gaudir més del joc. Cada torneig serà independent (es pot participar en la xifra que es vulgui) però la classificació final dependrà de les prestacions aconseguides en total. És a dir, no és obligatori participar en els 12 tornejos però fer-ho pot ajudar a sumar més punts per a la classificació final. Cal recordar que els tres primers de cada categoria tindran un petit obsequi d’escacs.

Ara mateix, ja s’han inscrit més de 700 participants de més de 40 països del món. El fet de ser un torneig en línia permet que persones de qualsevol part del món puguin gaudir dels escacs i de les competicions organitzades pel Consell Esportiu de l’Hospitalet.

BASES DE COMPETICIÓ I INSCRIPCIONS