Amb els infants ja de vacances escolars i la temporada esportiva finalitzada, l’activitat del Consell Esportiu de l’Hospitalet té com a punt fort l’organització de diferents casals d’estiu que arriben a bona part dels barris i de la població de la ciutat.

En concret, aquest any, el Consell Esportiu de l’Hospitalet organitza sis casals d’estiu diferents, a les escoles Busquets i Punset (de forma conjunta amb el col·legi Ausiàs March), Josep Janés, La Carpa, La Marina, Pau Casals i Sant Josep – El Pi. En tots els casos, els nens i nenes apuntats podran gaudir d’activitats educatives, formatives i esportives, amb el principal objectiu d’aprofitar les vacances escolars per continuar aprenent d’una forma lúdica i divertida.

En total, són més de 650 infants de l’Hospitalet els que passaran alguna setmana a un dels casals d’estiu del Consell, en qualsevol de les opcions horàries ofertes: de 9:00 a 14:00 h, de 9:00 a 15:00 h i de 9:00 a 17:00 h. Els pares i mares que així ho desitgin poden, a més, contractar el servei d’acollida a partir de les 8:00 h.

Els casals d’estiu del Consell Esportiu de l’Hospitalet tindran una durada de cinc setmanes, fins al pròxim 26 de juliol. Més de 55 monitors i monitores, amb el suport de personal de pràctiques i dels propis treballadors del Consell, seran els encarregats de preparar les activitats i oferir als infants la millor experiència possible.