Nou cap de setmana d’esport escolar, amb diferents disciplines que reuniran a centenars d’infants de l’Hospitalet competint en els seus respectius esports.

Com sempre, el gruix de la competició escolar serà la que protagonitzen els esports d’equip, amb una nova jornada de bàsquet, futbol 7 i futbol sala. El voleibol, en aquest cas, durà a terme una jornada de recuperació amb la qual es posarà fi a la primera fase de la competició.

Quant a esports individuals, l’esdeveniment més destacat es durà a terme a la nostra ciutat. El Poliesportiu Municipal de Santa Eulàlia acollirà la segona jornada dels Jocs Escolars de natació, amb la participació del CN L’Hospitalet i l’entitat amfitriona, l’AESE. Els nedadors i nedadores d’ambdues entitats, així com tots els infants provinents dels Consells Esportius del Baix Llobregat i Garraf, nedaran en les modalitats de braça i esquena.

Fora de l’Hospitalet, es durà a terme la segona ronda de judo de les categories benjamí i infantil-cadet. Com és habitual, aquesta competició tindrà lloc al CEM La Mar Bella i comptarà amb la presència d’una entitat de la nostra ciutat, el Judo Club L’Hospitalet.