La primera edició de la Festa dels Valors va ser el colofó a una temporada en la qual el joc net ha estat present en el dia a dia del Consell Esportiu. La celebració va incloure els premis de les classificacions en valors, el concurs fotogràfic, diferents mencions especials i el plat fort de la tarda, el tercer premi Juan Antonio Bastante.

Miguel López “Miguelín” va ser el gran protagonista, rebent a última hora de la tarda el premi Juan Antonio Bastante. Creat ara fa tres anys, el guardó reconeix la trajectòria d’una persona dins l’àmbit dels Jocs Escolars. Àrbitre de futbol sala durant més de 20 anys, ha col·laborat també en totes les activitats organitzades pel Consell Esportiu, com Diades, Cross i jornades d’esport dansa i gimnàstica. Miguel López s’uneix d’aquesta manera als altres dos guanyadors d’aquest guardó: Josep Augué i Cris Plaza.

Abans, la jornada va repartir premis als equips que han destacat pel seu joc net, guanyant la classificació paral·lela en valors. 16 conjunts, de diferents categories i esports, van rebre un merescut homenatge pel seu exemplar comportament, aconseguit gràcies a la col·laboració de tots els components de l’equip, des dels esportistes fins als monitors, passant també pels familiars.

Una festa que va tenir també un petit reconeixement a persones que col·laboren amb el Consell Esportiu i que han demostrat una especial sensibilitat per promoure els valors positius de l’esport. Aquestes mencions especials van recaure sobre Joan Aragonés, entrenador del benjamí “B” de futbol 7 del Xaloc; Albert Alquézar, tutor de joc de futbol 7; Sara Díaz, responsable de diferents grups de gimnàstica; Esther Fàbregas, de la Fundació Ronald McDonalds; i a l’Associació ALPI, per la seva promoció de l’esport inclusiu.

Per la seva banda, el concurs fotogràfic va repartir també els tres premis a les millors imatges que reflecteixen els valors positius de l’esport. La foto guanyadora va ser la realitzada per Txus Villanova d’un dels equips del Can Buxeres de futbol, mentre que les dues finalistes van ser Paula Martínez i Romina García, per imatges de la secció de bàsquet de l’AESE.

La Festa dels Valors va reunir a prop de 200 persones a l’Auditori Barradas que, a més d’assistir al lliurament de premis, van poder gaudir de diferents actuacions a càrrec de Jordi Diz, el CGA L’Hospitalet i el monologuista Jordi Díez.

GUARDONS FESTA DELS VALORS 2018

CONCURS FOTOGRÀFIC

 

Finalista: Romina García Bàsquet AESE
Finalista: Paula Martínez Bàsquet AESE
Guanyador: Txus Villanova FC Can Buxeres

CLASSIFICACIONS EN VALORS

 

Futbol 7 Mini  UD UNIFICACIÓN BELLVITGE
Futbol 7 Prebenjamí  FE L’HOSPITALET ATLÈTIC “B”
Futbol 7 Benjamí COL·LEGI XALOC “B”
Futbol 7 Aleví COL·LEGI XALOC
Futbol 7 Infantil/Cadet FE L’HOSPITALET ATLÈTIC “A”
Bàsquet Benjamí   AESE “1”
Bàsquet Aleví CE JOAN XXIII “B”
Voleibol Aleví AECS – TECLA SALA “B”
Voleibol Educació Secundària CEV L’HOSPITALET “C”
Futbol Sala Prebenjamí  AFA PERE LLISCART
Futbol Sala Benjamí ESCOLA SANT JAUME “A”
Futbol Sala Aleví ESCOLA SANT JAUME “A”
Futbol Sala Infantil CLUB NARGÓ “B”
Futbol Sala Cadet AEE MARGARIDA XIRGU
Futbol Sala Juvenil AEE PEDRAFORCA
Futbol Sala Júniors/Joves AEE MERCÈ RODOREDA

 

MENCIONS ESPECIALS

Entrenador Joan Aragonés (benjamí Xaloc “B”)
Tutor de joc (àrbitre) Albert Alquézar (Futbol 7)
Esport Individual Sara Díaz
Esport solidari Esther Fàbregas (Ronald McDonalds)
Esport inclusiu Associació ALPI

3r PREMI JUAN ANTONIO BASTANTE

Miguel López “Miguelín” Àrbitre de futbol sala durant més de 20 anys, col·laborador habitual en diferents activitats i membre dels Comitès d’Apel·lació i Ètic.