Els escacs en línia s’estan convertint en una de les activitats preferides per molts d’infants amants d’aquesta disciplina. A falta de competició presencial, es tracta d’una opció ideal per mantenir l’interès en aquest esport.

En concret, dissabte 30 de gener tindrà lloc la segona jornada del torneig intercomarcal organitzat pels Consells Esportius l’Anoia, del Vallès Occidental – Terrassa, del Consell Esportiu del Vallès Occidental – Sabadell, del Baix Penedès i de l’Hospitalet.

El passat dissabte 23 va tenir lloc la primera jornada, amb uns 200 participants dividits en sis categories. Els resultats d’aquesta trobada inicial s’arrossegaran a la segona jornada i, un cop finalitzades les dues, es farà una classificació final.

Les inscripcions per a aquesta segona jornada del torneig intercomarcal d’escacs caldrà fer-les al mateix enllaç que a la jornada inaugural.

D’altra banda, el diumenge 30 de gener hi haurà una altra competició en línia d’escacs, en aquest cas organitzada pel monitor d’escacs del Consell Esportiu de l’Hospitalet, Richard Guerrero. Les bases d’aquesta segona competició també estan publicades al web.