Les normatives publicades per la Generalitat de Catalunya, amb el pla d’obertura progressiva d’activitats ja aprovat, dibuixa un escenari en el qual la competició no es podrà dur a terme fins, com a mínim, el dilluns 4 de gener. Aquesta situació obliga al Consell Esportiu de l’Hospitalet a reestructurar algunes de les idees inicials respecte a la temporada 2020/2021.

En concret, la nova data fixada per l’inici del nou curs esportiu és el dia 16 de gener. Aquell dissabte, si les circumstàncies sanitàries ho permeten, es durà a terme la jornada inaugural de les competicions de futbol 7 i voleibol. El cap de setmana següent, 23 de gener, serà el torn de l’inici del bàsquet i el futbol sala.

Aquestes noves dates ens obliguen a realitzar altres modificacions en la preparació de la competició. La primera és anul·lar els calendaris de futbol 7 ja publicats, que deixen de tenir validesa i ja no estan visibles al lloc web. La segona és ampliar el període d’inscripcions d’equips fins al 23 de desembre, moment en el qual no s’admetran més conjunts per a les competicions organitzades pel Consell Esportiu de l’Hospitalet.

Quant al format, en principi es jugarà una única fase, tot i que segons la xifra d’inscripcions es podria plantejar un sistema diferent. Els calendaris tindran un format d’A-B, B-A més jornada de descans. És a dir, l’equip A jugaria contra el B dues setmanes consecutives, alternant el local i el visitant. Després d’aquesta petita “eliminatòria”, els dos conjunts descansarien un cap de setmana.

Els esports individuals, per la seva banda, s’iniciaran a finals de gener, en el millor dels escenaris. Les competicions, que normalment involucren a més d’un Consell Esportiu, respectaran en tots els casos el descans de 15 dies entre jornada i jornada, afavorint la traçabilitat i la seguretat de tots els participants.