El proper dijous 19 de setembre, el Centre Cultural de Bellvitge-Gornal acollirà la presentació oficial de la temporada 2019/2020, corresponent als 43ns Jocs Escolars, i la convocatòria d’Assemblea Extraordinària del Consell Esportiu de l’Hospitalet.

La presentació de la temporada inclourà les diferents explicacions i documentació per tal de poder participar en els pròxims Jocs Escolars en qualsevol de les seves disciplines. Es recomana, doncs, que totes les entitats i centres participants acudeixin per tal de poder dur a terme les gestions de forma correcta.

Un cop finalitzada la presentació, es convocarà una Assemblea Extraordinària amb un únic punt del dia: les eleccions a la Comissió Directiva del Consell Esportiu. L’Assemblea s’iniciarà a les 20 hores, aproximadament.

Per tal d’exercir el dret a vot caldrà portar signat i segellat el full que acredita al votant com a representant de l’entitat, centre o federació. Aquest full s’ha enviat a totes les entitats i centres participants en els Jocs Escolars de l’Hospitalet, juntament amb el que han d’omplir els candidats a ser membre de la propera Comissió Directiva.