S’apropa el Nadal però l’activitat del Consell Esportiu de l’Hospitalet no frena durant aquests dies previs a les celebracions. A les habituals jornades d’esports d’equip, cal afegir dos esdeveniments que reuniran a més de 200 nens i nenes de la ciutat: la primera trobada de mini futbol sala i la segona jornada d’escacs.

El primer a arribar serà la trobada de mini futbol sala, a partir de les 9:30h de dissabte. El Complex Esportiu L’Hospitalet Nord serà l’escenari d’aquesta jornada inaugural, adreçada a nens i nenes nascuts i nascudes els anys 2014 i 2015. La trobada comptarà amb partits de cinc contra cinc, amb canvis lliures i amb una durada de 12 minuts a temps corregut.

A la tarda, a partir de les 16:30h, arribarà el torn de la 2a jornada d’escacs, que tornarà a celebrar-se al gimnàs de l’Institut Torras i Bages. Novament, més de 140 nens i nenes de la ciutat es reuniran per tal de disputar la tercera i la quarta ronda dels Jocs Escolars d’enguany.

L’esport escolar del cap de setmana es completarà amb les jornades d’esports d’equip, que reprenen la competició després del pont del 6 i 8 de desembre. Les pistes i camps de la ciutat acolliran desenes de partits de bàsquet, futbol, futbol sala i voleibol.