El projecte “A L’H tothom suma” inicia en breu la segona edició i ja ha complert la primera de les petites etapes. Ja s’han apuntat deu nou alumnes a les formacions que s’iniciaran el pròxim dijous 10 de març.

Ara, cara al moment que els alumnes estiguin preparats, busquem entitats i centres educatius que estiguin disposats a portar la inclusió a un altre nivell. La idea és trobar un lloc adient per a totes les persones amb discapacitat formades, que podran exercir com a ajudants de monitors.

A la primera edició, van col·laborar amb nosaltres entitats com l’AESE (tant la secció aquàtica com el bàsquet), el CE L’Hospitalet, el FC Can Buxeres, l’escola Enric d’Ossó i els gimnasos Wods i Tren Ramírez. En aquesta segona edició estem desitjant tenir més col·laboradors per tal que els nostres monitors puguin posar en pràctica tots els coneixements adquirits.

Si ets una entitat o centre i vols que un monitor amb discapacitat, format pel Consell Esportiu de l’Hospitalet, formi part dels teus tècnics i entrenadors, omple el formulari i envia-ho al responsable de formació, David Sánchez, al següent mail: dsanchez@cehospitalet.org.