El projecte “A L’H tothom suma”, iniciativa ideada per integrar persones amb discapacitat com a monitors esportius, arriba a la segona etapa. Finalitzat el curs formatiu per als futurs monitors, ara toca buscar entitats i centres on puguin realitzar la seva tasca.

El curs formatiu, paralitzat durant molts mesos a causa de la pandèmia, va finalitzar l’estiu passat. Ara, és el moment que les persones que el van cursar puguin posar en pràctica tot el que van aprendre.

Per tal de fer-ho, el Consell Esportiu de l’Hospitalet obre l’opció a totes les entitats esportives de la ciutat que vulguin incorporar a un dels nous monitors com a ajudant de qualsevol dels seus equips. Es tracta d’una oportunitat única per integrar de forma real a persones amb discapacitat, una relació que resulta àmpliament beneficiosa per totes les parts implicades.

Les entitats i centres de l’Hospitalet que vulguin formar part del projecte, poden omplir el següent document i fer-ho arribar a cehospitalet@cehospitalet.org.