El cap de setmana del 10 i 11 d’abril serà molt especial per al Consell Esportiu de l’Hospitalet i molts joves esportistes de la ciutat. Després de més d’un any aturats, per fi torna la competició dels Jocs Escolars, en un format reduït però amb més il·lusió i ganes que mai.

Els esports d’equip seran els primers a començar i, des d’avui, ja tenen calendari. Bàsquet, futbol 7, futbol sala i voleibol tindran l’honor de donar el tret de sortida a l’edició 44 dels Jocs Escolars, corresponents a la temporada 2020/2021.

Per arribar fins aquí han passat quasi 13 mesos sense competició reglada, una aturada que ens ha privat d’allò que més ens agrada. Ara, més de 150 equips podran tornar a jugar partits, un fet que esperem, mai més ens veiem obligats a aturar.

Els esports individuals, per la seva banda, donaran el tret de sortida en pròximes setmanes. Es tracta de disciplines que, normalment, reunien a una gran xifra d’esportistes i familiars, en molts casos d’altres comarques i poblacions. En aquest sentit, els Consells Esportius volem ser respectuosos amb la situació que vivim i intentar organitzar esdeveniments que no suposin un perill per cap de les persones implicades.