Aquest dissabte 15 de juny tindrà lloc el segon cap de setmana de finals a quatre, fase que posarà el punt final a la temporada d’esports d’equip. Futbol 7 i voleibol s’estrenaran mentre que el futbol sala disputarà les categories que li resten.

El Municipal de Pubilla Casas serà el lloc triat per dur a terme les finals a quatre de les tres categories de futbol 7: benjamí, aleví i infantil/cadet. Cronològicament, les primeres semifinals a disputar-se seran les alevins, a les 9:00h; després arribaran les benjamins, a les 10:00h; i per últim les de la categoria infantil/cadet, a les 11:00h. A partir de les 12:00h, es començaran a disputar les finals de les tres categories.

El voleibol, per la seva banda, es concentrarà al Complex Esportiu Municipal L’Hospitalet Nord. La categoria aleví disputarà les semifinals a les 9:00h i a les 10:00h, mentre que la d’Educació Secundària ho farà a les 9:00h i a les 10:30h. Un cop finalitzades les semis, es duran a terme les finals de les dues categories.

Per últim, el futbol sala, que ja va disputar dues finals a quatre el passat dissabte, completarà ara el calendari amb les altres quatre categories. El Poliesportiu Municipal del Gornal acollirà les semifinals i final benjamins i infantil, a partir de les 9:00h. Per la seva banda, les competicions juvenil i júnior/joves disputaran la fase final al Poliesportiu Municipal de Bellvitge “Sergio Manzano”, també a partir de les 9:00h.

La disputa de les fases finals, una iniciativa que va néixer la temporada passada, posa el punt final a les competicions d’equip organitzades pel Consell Esportiu de l’Hospitalet. D’aquesta manera, els millors equips de cada categoria i disciplina tenen l’ocasió de tornar a competir en un format atractiu i emocionant.