L’esport escolar no s’atura i aquest cap de setmana torna a ver diferents esdeveniments, dins i fora de l’Hospitalet, i amb moltes disciplines implicades.

Els esports d’equip tindran un cap de setmana intens, amb l’última jornada de la primera fase de moltes de les competicions de bàsquet, futbol 7 i futbol sala. Tot el contrari que el voleibol, que va finalitzar la fase inicial la setmana passada i que ara viurà l’inici de la segona, amb un grup únic en categoria aleví i tres d’Educació Secundària.

Quant a esports individuals, el més destacat serà la primera fase individual de gimnàstica rítmica, que es disputarà dissabte i diumenge al CEM La Mar Bella de Barcelona. La competició comptarà amb la presència de dos representants de l’Hospitalet, l’AE Bellsport i el CE Jaume Balmes.

Per últim, els Jocs Escolars de natació continuaran una setmana més, aquest cop fora de l’Hospitalet. Les instal·lacions del CN Sitges acolliran la tercera jornada, en la qual es duran a terme les modalitats de lliure, papallona i relleus.