A poc a poc, el projecte “A L’H tothom suma” agafa forma. Fa poques setmanes iniciàvem la segona fase, que consistia a trobar equips i entitats en els quals els monitors formats poguessin posar en pràctica tot el que havien après. Ara entrem a la tercera fase.

Aquesta tercera fase consisteix a formar els monitors dels grups en els quals s’integraran els ajudants. Aquesta etapa és de gran importància, ja que és vital crear un ambient propici per tal que l’experiència sigui profitosa per a totes les parts.

Els ajudants de monitors formats han de tenir unes tasques assignades, molt clares, que facin que se sentin responsables i útils. No volem que se’ls tracti amb sobreprotecció, tot el contrari, han de poder demostrar la seva independència i autonomia. Només així, el projecte “A L’H tothom suma” haurà estat un èxit.

Aquesta formació amb els monitors dels equips serà el pròxim dimarts 16 de novembre, a les 12:00h, a la seu d’ALPI, amb dos tècnics especialistes amb el tracte amb persones amb discapacitat. La sessió serà gravada per tal que els monitors que no puguin ser-hi presencialment la puguin seguir virtualment.

Ara mateix, diferents entitats esportives s’han sumat al projecte i tindran en algun dels seus equips ajudants de monitor amb discapacitat. Són el CE L’Hospitalet, l’AESE, el FC Can Buxeres, Escola Esportiva Enric d’Ossó i el gimnàs Tren Ramírez. Si alguna altra entitat es vol sumar al projecte, ja estem preparant una segona edició del mateix.