Els casals d’estiu del Consell Esportiu de l’Hospitalet continuen endavant i ja estan dins la tercera setmana. El rebrot del Covid19 a la part nord de la ciutat ha fet reforçar les mesures d’higiene i seguretat.

Una de les màximes durant tot l’estiu ha estat celebrar els casals només si les condicions de seguretat ho permetien. La desinfecció i neteja, per part d’una empresa externa, ha estat present durant les primeres setmanes i seguirà així fins al final del casal.

A més, s’està insistint contínuament en la neteja individual de monitors i infants. No és fàcil fer entendre a tots els participants la necessitat de mantenir les mans desinfectades, a més de l’ús de mascaretes. Però entenem que, ara més que mai, s’ha de reforçar aquesta feina.

D’altra banda, el contacte amb l’Ajuntament de l’Hospitalet és continu. Les darreres notícies a la ciutat fan més necessari que mai la col·laboració i feina conjunta amb l’administració pública, oferint així els casals d’estiu més segurs possibles.

Totes aquestes mesures, necessàries, no estan afectant la diversió dels infants, que estan gaudint d’una gran varietat d’activitats, ideades i coordinades pels monitors i monitores dels diferents casals. En un any complicat pels més petits, és una gran satisfacció pel Consell Esportiu de l’Hospitalet poder oferir, un estiu més, la celebració de diversos casals per tota la ciutat.